ILLYSOFT - Kontabilitet & POS

Ne jemi gati për biznesin tuaj!

Illysoft - Kontabilitet & POS (pika e shitjës) është i dedikuar për çdo biznes që ka nevojë për një softuer profesional të kontabilitetit dhe bën shitje me kesh. Ky softuer është kompatibil me skanuesin e barcode-ve dhe printerin fiskal. Për ta bërë atë të përshtatshëm për të gjithë, programi ynë është i lehtë për tu përdorur dhe i optimizuar për të funksinojë edhe në kompjuterë të vjetër me performanca minimale. Disa nga bizneset që mund të përshtaten në mënyrë të përkryer me softuerin tonë janë: Marketet/Dyqanet Gjenerale, Butiqet, Farmacitë / Laboratorët, Bibliotekat, Punëtoritë, Klinikat, Pompat e naftës/benzinës, Bizhuteritë, Sallone mobiljesh, Sallone Bukurie, Dyqane për Kozmetikë, Agjencitë Turistike dhe çdo biznes tjetër që bën shitje me kesh.

img
img
ILLYSOFT - Kontabilitet & POS

Karakteristikat & Përfitimet

Shfletoni karakteristikat e softuerit të kontabilitetit dhe pikës së shitjes që do të ju ndihmojnë të dërgoni biznesin tuaj në një nivel shumë më të lartë.

Depot
Furnizuesit
Konsumatorët
Menaxhimi i taksave
Menaxhimi i produkteve
Menaxhimi i stoqeve
Importimi i produkteve më shumicë
Produktet me afat të skaduar
Produktet e dëmtuara
Gjenerimi i barkodëve
Transferimi i stoqeve
Faturat tatimore
Kthimi i shitjeve/blerjeve
Menaxhimi i borgjeve
Shpenzimet
Pagesat
Menaxhimi i punëtorëve
Sistem shumë-gjuhësor
Raportet e detajuara
Menaxhimi i përdoruesve
ILLYSOFT

Përse neve?

Për më shumë se 15 vite, ILLYSOFT ka ndihmuar kompanitë të ndërtojnë softuer dhe webfaqe për bizneset e tyre.

Të gjitha në një

IllySoft ofron një gamë të gjerë të shërbimeve dhe produkteve, ne mund t'i përmbushim nevojat tuaja pa pasur nevojë të ndërroni partner.

Klientë që kthehen

Besnikëria, përsosmëria dhe pasioni për botën digjitale ka bërë që 85% të klientëve tanë të kthehen dhe të diskutojnë me ne për projektet e tyre të ardhshme.

Ekipe super të kualifikuara

Ekipi ynë ka avantazhet e tij unike në lidhje me kombinimin e aftësive të vështira dhe të buta, të domosdoshme për suksesin në inxhinieri kompjuterike.

Klientët tanë

Ne ndihmojmë ndërrmarrje dhe bizneset startup që të zhvillojnë softuerë të fuqishëm dhe me ndikim.

 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
NA TREGONI RRETH PROJEKTIT TUAJ TË ARDHSHËM

Kërkoni një ofertë për projektin tuaj të ardhshëm

Arritja e suksesshme e qëllimeve të kompanisë suaj do të kërkojë zgjidhje softueri që është i përshtatur për nevojat e biznesit tuaj. ILLYSOFT është themeluar që të ndihmojë bizneset të: imagjinojnë, planifikojnë dhe zhvillojnë këto zgjidhje softuerike.