NE MARRIM PJESË NË PROJEKTE SFIDUESE

Ne ndihmojmë individet, bizneset e vogla dhe ato të mëdha që të përballojnë dhe përshpejtojnë adaptimin në teknologji të reja, zgjedhjen e qështjeve komplekse që janë gjithmonë prezente gjate evolimit digjital si dhe t’u japim mbështetje afatgjate dhe të vazhdueshme në shërbimet tona.

 • img
  img
  img
 • img
  img
  img
 • img
  img
  img
 • img
  img
  img
 • img
  img
  img
 • img
  img
  img
 • img
  img
  img
 • img
  img
  img
 • img
  img
  img
 • img
  img
  img
 • img
  img
  img

SHFLETONI DISA NGA PROJEKTET TONA

Hotel Garden

Hotel Garden Website

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire sistemin e rezervimeve online.

Aecherli AG

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

AK Group

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

Alberti SHPK

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

Autoankauf

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

A-Z Gebaudetechnik AG

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

Beluxa

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

College Cult

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

Coaching Arts

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

Clever Transporte

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

Kosova Lines

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

Geren Metzg AG

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

Hild Haustechnik

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

Hotel Garden Quiz

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

Hotel Golden

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

Kalima GmbH

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

Kamer, Ideal Plast

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

Kinderkrippe Sunneschii

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

La Piazza

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

Madekos SHPK

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

Malergeschäft Pascal Locher

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

Marsano AG

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

Paradiso Del Carmen

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

Prodent

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

Restaurant Sonne

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

Swiss Assurance

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

Verpatec AG

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

Atesum AG

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

Infinity Kitchens

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

Hotel Sirius

Website Development and CMS

Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

NA TREGONI RRETH PROJEKTIT TUAJ TË ARDHSHËM

Kërkoni një ofertë për projektin tuaj të ardhshëm

Arritja e suksesshme e qëllimeve të kompanisë suaj do të kërkojë zgjidhje softueri që është i përshtatur për nevojat e biznesit tuaj. ILLYSOFT është themeluar që të ndihmojë bizneset të: imagjinojnë, planifikojnë dhe zhvillojnë këto zgjidhje softuerike.