ZYRA NË KOSOVË

Rr. Shefqet Shkupi #69, 10000, Prishtinë

ZYRA NË ZVICËR

Str. Gerichtshausstr #7, 8340 Hinwil

Na shkruaj

info@illysoft.com

Na kontaktoni

Na shkruaj

Mos ngurroni të na kontaktoni për çdo pyetje apo informacion. Ne do të jemi të kënaqur që t'i përgjigjemi pyetjeve tuaja menjëherë.

Emri juaj
Email adresa juaj
Mesazhi

NA TREGONI RRETH PROJEKTIT TUAJ TË ARDHSHËM

Kërkoni një ofertë për projektin tuaj të ardhshëm

Arritja e suksesshme e qëllimeve të kompanisë suaj do të kërkojë zgjidhje softueri që është i përshtatur për nevojat e biznesit tuaj. ILLYSOFT është themeluar që të ndihmojë bizneset të: imagjinojnë, planifikojnë dhe zhvillojnë këto zgjidhje softuerike.