ILLYSOFT CRM

Menaxhimi i bizneseve në mënyrë të lehtë

Sistemi ynë - ILLYSOFT CRM, ofron një mënyrë më të mirë për të menaxhuar ndërveprimet dhe marrëdhëniet me klientët, duke përfshirë: shitjet, shërbimin ndaj klientit, zhvillimin i biznesit, rekrutimin, marketingun dhe shumë veprime tjera biznesi. ILLYSOFT CRM ju lejon të ruani informacionin e klientit, të identifikoni mundësitë e shitjes, të regjistroni problemet e shërbimit dhe të menaxhoni fushatat e marketingut, të gjitha në një vend të centralizuar - me një fjalë ju do të keni në dispozicion informacionet e çdo veprimi tek konsumatori, keto informata mund të përdoren nga cdokush që mund të ketë nevojë për atë informacion brenda kompanisë.

img
img
ILLYSOFT CRM

Karakteristikat & Përfitimet

Shfletoni karakteristikat e CRM-it tonë që do të ju ndihmojnë të dërgoni biznesin tuaj në një nivel shumë më të lartë.

KONSUMATORËT
PROPOZIMET
FATURAT
MENAXHIMI I PAGESAVE
KONTRATAT
SHPENZIMET
ABONIMET
MENAXHIMI I PROJEKTEVE
KONTAKTET (Leads)
SISTEMI I MBËSHTETJËS
LIBRARIA E NJOHURIVE
DETYRAT E STAFIT
SISTEMI I SONDAZHEVE
KALENDARI & TO-DO
MENAXHIMI I FAJLLAVE
MONITORIMI I QËLLIMEVE
NJOFTIMET
RAPORTET E DETAJUARA
DHE SHUMË KARAKTERISTIKA TJERA
PSE ILLYSOFT CRM?

Drejtimi i një biznesi pa CRM mund të ju kushtojë para të vërteta.

Më shumë administrim do të thotë më pak kohë për çdo gjë tjetër. Një ekip aktiv shitjesh mund të gjenerojë një grumbull të dhënash. Përfaqësuesit e shitjeve do të jenë në rrugë duke u folur klientëve, duke u munduar të marrin informacion të vlefshëm - por shumë shpesh ky informacion ruhet në shënime të shkruara me dorë, në laptopë ose brenda kokave të shitësve tuaj. CRM-i jonë ju mundëson ruajtjen e këtyre të dhënave në mënyrë të lehtë dhe efikase kudo dhe kurdo.

img
ILLYSOFT

Përse neve?

Për më shumë se 15 vite, ILLYSOFT ka ndihmuar kompanitë të ndërtojnë softuer dhe webfaqe për bizneset e tyre.

Të gjitha në një

IllySoft ofron një gamë të gjerë të shërbimeve dhe produkteve, ne mund t'i përmbushim nevojat tuaja pa pasur nevojë të ndërroni partner.

Klientë që kthehen

Besnikëria, përsosmëria dhe pasioni për botën digjitale ka bërë që 85% të klientëve tanë të kthehen dhe të diskutojnë me ne për projektet e tyre të ardhshme.

Ekipe super të kualifikuara

Ekipi ynë ka avantazhet e tij unike në lidhje me kombinimin e aftësive të vështira dhe të buta, të domosdoshme për suksesin në inxhinieri kompjuterike.

Klientët tanë

Ne ndihmojmë ndërrmarrje dhe bizneset startup që të zhvillojnë softuerë të fuqishëm dhe me ndikim.

 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
NA TREGONI RRETH PROJEKTIT TUAJ TË ARDHSHËM

Kërkoni një ofertë për projektin tuaj të ardhshëm

Arritja e suksesshme e qëllimeve të kompanisë suaj do të kërkojë zgjidhje softueri që është i përshtatur për nevojat e biznesit tuaj. ILLYSOFT është themeluar që të ndihmojë bizneset të: imagjinojnë, planifikojnë dhe zhvillojnë këto zgjidhje softuerike.