img
SISTEMI I REZERVIMIT DHE MENAXHIMIT TË HOTELEVE

ËSHTË KOHA QË TË NDALONI SË PAGUARI TARIFAT E BOOKING-UT

Duke përdorur softuerin tonë të rezervimit të hoteleve, ju do të ndaloni së paguari tarifat e larta për palët të treta si "Booking.com", "Expedia" ose "Airbnb", ky është një softuer që mund të ju kursejë mijëra para!

Ne krijuam një sistem inovativ që shërben për rezervimin dhe menaxhimin e dhomave të hoteleve online, i cili ju mundëson të menaxhoni tërë inventarin e hoteleve dhe dhomave në mënyrë shumë të lehtë. Ju mund të menaxhoni: çmimet e dhomave, lokacionet e hoteleve, informatat mbi hotelin, imazhet e dhomave, etj, në vetëm disa klikime.

img
ILLYSOFT - SISTEMI I REZERVIMIT PËR HOTELE

Karakteristikat & Përfitimet

Shfletoni karakteristikat e sistemit të rezervimit të hoteleve që do të ju ndihmojnë të dërgoni biznesin tuaj në një nivel shumë më të lartë.

Menaxhimi i rezervimeve
Menaxhimi i klientëve
Menaxhimi i dhomave
Bllokimi i dhomave
Sistem shumë-gjuhësor
Sistem multi-monetar
Ofertat speciale & Zbritjet
5+ mënyra të pagesës
Njoftimet
Integrimi i API
Raportime të detajuara
+ Shumë karakteristika tjera!
ILLYSOFT

Përse neve?

Për më shumë se 15 vite, ILLYSOFT ka ndihmuar kompanitë të ndërtojnë softuer dhe webfaqe për bizneset e tyre.

Të gjitha në një

IllySoft ofron një gamë të gjerë të shërbimeve dhe produkteve, ne mund t'i përmbushim nevojat tuaja pa pasur nevojë të ndërroni partner.

Klientë që kthehen

Besnikëria, përsosmëria dhe pasioni për botën digjitale ka bërë që 85% të klientëve tanë të kthehen dhe të diskutojnë me ne për projektet e tyre të ardhshme.

Ekipe super të kualifikuara

Ekipi ynë ka avantazhet e tij unike në lidhje me kombinimin e aftësive të vështira dhe të buta, të domosdoshme për suksesin në inxhinieri kompjuterike.

Klientët tanë

Ne ndihmojmë ndërrmarrje dhe bizneset startup që të zhvillojnë softuerë të fuqishëm dhe me ndikim.

 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
NA TREGONI RRETH PROJEKTIT TUAJ TË ARDHSHËM

Kërkoni një ofertë për projektin tuaj të ardhshëm

Arritja e suksesshme e qëllimeve të kompanisë suaj do të kërkojë zgjidhje softueri që është i përshtatur për nevojat e biznesit tuaj. ILLYSOFT është themeluar që të ndihmojë bizneset të: imagjinojnë, planifikojnë dhe zhvillojnë këto zgjidhje softuerike.