ILLYSOFT - CMS

CMS i lehtë dhe i fuqishëm

Ndërtimi i një uebfaqeje shumë gjuhësore mund të jetë shumë shpesh një problem që rezulton në zhgënjim, vonesë dhe konfuzion. Megjithatë, askush nuk mund të kundërshtojë efektivitetin e komunikimit me përdoruesit në gjuhën e tyre amtare. Nga veglat ekstra falas e deri tek shërbimet e integruara të përkthimit, CMS-i jonë ju ofron zgjedhjet që ju nevojiten për të krijuar një uebfaqe në aq gjuhë sa ju dëshironi.

Mirëmbajtja e një uebfaqeje mund të paraqesë shpesh një problem që rezulton në vonesa dhe papërgjegjësi. Ne si kompani me përvojë në zhvillimin e softuerëve, kemi dalë me një zgjidhje, kemi ndërtuar Illysoft CMS që mund të përdoret për të menaxhuar përmbajtjen e uebfaqes suaj lehtësisht, ju do të keni kontroll të plotë në: faqe, slider, imazhe, SEO, postimet e blog-ut, komentet, mesazhet e formularit të kontaktit, lidhjet sociale, vendndodhjet, menutë dhe veglat e ndërtuara me porosi. Diçka që vlen të përmendet është Multi Feature Language, ju do të jeni në gjendje të shtoni aq gjuhë sa ju dëshironi me vetëm disa klikime.

img
img
ILLYSOFT - CMS

Karakteristikat & Përfitimet

Shfletoni karakteristikat e CMS-it tonë që do të ju ndihmojnë të dërgoni biznesin tuaj në një nivel shumë më të lartë.

I lehtë për përdorim
I përshtatshëm
I shpejtë
I sigurtë
Menaxhimi i menuve
Faqet
Postimet/Artikujt
Komentet
CMS shumë-gjuhësor
Menaxhimi i lokacioneve
Menaxhimi i fajllave
Menaxhimi i slider-ve
Kontakt format
Përdorues pa limit
Modulet/Widgets
Lidhjet e rrjeteve sociale
Module me porosi
Gati për SEO
Gati për rrjete sociale
Statistikat e vizitorëve
ILLYSOFT

Përse neve?

Për më shumë se 15 vite, ILLYSOFT ka ndihmuar kompanitë të ndërtojnë softuer dhe webfaqe për bizneset e tyre.

Të gjitha në një

IllySoft ofron një gamë të gjerë të shërbimeve dhe produkteve, ne mund t'i përmbushim nevojat tuaja pa pasur nevojë të ndërroni partner.

Klientë që kthehen

Besnikëria, përsosmëria dhe pasioni për botën digjitale ka bërë që 85% të klientëve tanë të kthehen dhe të diskutojnë me ne për projektet e tyre të ardhshme.

Ekipe super të kualifikuara

Ekipi ynë ka avantazhet e tij unike në lidhje me kombinimin e aftësive të vështira dhe të buta, të domosdoshme për suksesin në inxhinieri kompjuterike.

Klientët tanë

Ne ndihmojmë ndërrmarrje dhe bizneset startup që të zhvillojnë softuerë të fuqishëm dhe me ndikim.

 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
NA TREGONI RRETH PROJEKTIT TUAJ TË ARDHSHËM

Kërkoni një ofertë për projektin tuaj të ardhshëm

Arritja e suksesshme e qëllimeve të kompanisë suaj do të kërkojë zgjidhje softueri që është i përshtatur për nevojat e biznesit tuaj. ILLYSOFT është themeluar që të ndihmojë bizneset të: imagjinojnë, planifikojnë dhe zhvillojnë këto zgjidhje softuerike.