Softuer që janë gati për biznesin tuaj

Përfitoni nga arkitektët tanë të softuerëve me eksperiencë dhe nga përvoja jonë 10 vjecare në zhvillimin e softuerëve për të integruar zgjidhje përfundimtare softuerike për biznesin tuaj.

Illysoft CRM

Menaxhoni klientët, projektet, shitjet, ofertat, faturat, kontratat, punëtorët, shpenzimet dhe detyrat në mënyrë të lehtë dhe të shpejtë. Softueri i menaxhimit (CRM) është i përkryer thuajse për cdo kompani të vogel, të mesme apo ndërrmarrje të madhe.

Sistemi i rezervimit për hotele

Sistemi ynë i rezervimeve online përfshinë karakteristika të avancuara që e ndihmojnë hotelin tuaj të merr pagesat nga klientët tuaj online dhe pa tarifa shtesë.

Kontabilitet & POS

Një softuer fleksibil, i dizajnuar që të përdoret lehtë, ju lejon që të menaxhoni: stoqet, shitjet, furnizuesit, punëtorët dhe shpenzimet. Moduli i pikës së shitjes mund të përdoret për shitjen e cdo produkti (është kompatibil me skanerin e barkodëve dhe printerin fiskal).

IllySoft CMS

CMS-i jonë është një web softuer i cili ju ofron një mënyrë të re për të menaxhuar përmbajtjen e cdo produkti digjital: webfaqe, softuer apo mobile aplikacion. Qëllimi i CMS-it tonë është që të ndihmojë klientët tanë që të menaxhojnë përmbajtjen e tyre në mënyrë të lehtë me vetëm disa klikime.

ILLYSOFT

Përse neve?

Për më shumë se 15 vite, ILLYSOFT ka ndihmuar kompanitë të ndërtojnë softuer dhe webfaqe për bizneset e tyre.

Të gjitha në një

IllySoft ofron një gamë të gjerë të shërbimeve dhe produkteve, ne mund t'i përmbushim nevojat tuaja pa pasur nevojë të ndërroni partner.

Klientë që kthehen

Besnikëria, përsosmëria dhe pasioni për botën digjitale ka bërë që 85% të klientëve tanë të kthehen dhe të diskutojnë me ne për projektet e tyre të ardhshme.

Ekipe super të kualifikuara

Ekipi ynë ka avantazhet e tij unike në lidhje me kombinimin e aftësive të vështira dhe të buta, të domosdoshme për suksesin në inxhinieri kompjuterike.

Klientët tanë

Ne ndihmojmë ndërrmarrje dhe bizneset startup që të zhvillojnë softuerë të fuqishëm dhe me ndikim.

 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
NA TREGONI RRETH PROJEKTIT TUAJ TË ARDHSHËM

Kërkoni një ofertë për projektin tuaj të ardhshëm

Arritja e suksesshme e qëllimeve të kompanisë suaj do të kërkojë zgjidhje softueri që është i përshtatur për nevojat e biznesit tuaj. ILLYSOFT është themeluar që të ndihmojë bizneset të: imagjinojnë, planifikojnë dhe zhvillojnë këto zgjidhje softuerike.