Shërbime të plota të IT

Nga zhvillimi i softuerëve me porosi e deri të gjitha shërbimet e teknologjise informative dhe sigurimi i automatizuar i cilësisë, ju merrni: të gjitha llojet e shërbimeve të zhvillimit të softuerit për t'ju ndihmuar të ndërtoni, të mbështesni dhe modernizoni botën digjitale në ndërrmarrjen tuaj - si dhe ekspertizën tonë 13-vjeçare në ndërtimin e zgjidhjeve të TI-së.

Zhvillim softueresh

Për më shumë se 15 vite, ILLYSOFT ka ndihmuar kompani të ndryshme që të ndërtojnë softuere dhe webfaqe për bizneset e tyre.

Zhvillim i web platformave

Ne krijojmë zgjidhje të fuqishme së zhvillimit të web platformave që të mirëmbahen në mënyrë të lehtë dhe të janë të gatshme për cdo paisje.

Zhvillim i mobile aplikacioneve

Ndërtoni një mobile aplikacion solid në mënyrë të shpejtë duke përfituar nga përvoja jonë 15 vjecare.

UI & UX Dizajn

Studio ynë e dizajnit është një studio e vogël në një kompani të madhe softuerësh që do të ju ndihmojë të krijoni një produkt tërheqës në mënyrë të lehtë.

Web Hosting

Web Hosting dhe email adresa për biznese në Kosovë me cmime të volitshme. Nga bizneset e vogla deri tek ndërmarrjet e mëdha, ne jemi pas jush!

Premium email-e për biznese

Me shërbimin tonë "hand-made" për email adresa të bizneseve, ju mund të krijoni dhe menaxhoni email llogari të bazuara në domain-in e kompanisë suaj.

Sigurimi i cilësisë

Shërbimet tona të sigurimit së cilësisë ju garantojnë një kontrollë të plotë në produktet tuaja, monitorimit e cdo faze të zhvillimit dhe të ju japë informacion të saktë për cilësinë e produktit.

Shërbime konsulente të IT

Me më shumë se 15 vite përvojë pune në teknologjinë informative, ILLYSOFT ofron një gamë të gjerë të shërbimeve dhe produkteve që shërbejnë për të përmirësuar shërbimin e klientëve, transformim të qetë në botën digjitale, sigurimin e informacionit dhe integrimin e sistemeve.

Platformat e zhvillimit të softuerëve, gjuhet programuese dhe teknologjitë

Me më shumë se 15 vite në tregun e teknologjisë informative, ekspertët tanë ju sjellin një gamë të gjerë të teknologjive që nevojiten për një zgjidhje të besueshme dhe që funksionon.

Zhvillim i ueb platformave

 • PHP (Symfony, Laravel, CodeIgniter)
 • Python
 • AngularJS
 • JavaScript
 • Nodejs
 • jQuery
 • Microsoft ASP.NET
 • Zhvillimi i mobile aplikacioneve

 • iOS
 • Android
 • Cordova
 • Ionic
 • HTML5
 • Javascript
 • Përpunimi i video-ve, Livestreaming & IPTV

 • Flussonic
 • Astra Cesbo
 • Nimble
 • Wowza
 • FFMPEG
 • Xtream Codes IPTV
 • Ministra & Stalker
 • Zhvillim i softuerëve për ndërrmarrje

 • Java
 • C++
 • C#
 • Email Serverë

 • Microsoft Exchange
 • Mdaemon
 • Dovecot
 • Exim
 • Web Serverë

 • Apache
 • Nginx
 • IIS
 • Litespeed
 • Virtualization

 • Vmware Esxi
 • Proxmox
 • Voip

 • 3CX
 • Elastix
 • FreePBX
 • Databaza

 • MySQL
 • PostgreSQL
 • Microsoft SQL Server
 • Apache Cassandra
 • Redis
 • MongoDB
 • Serverë, Web Hosting & Linux

 • cPanel
 • Plesk
 • Webmin
 • Load Balancing
 • DNS Serverë

 • BIND
 • PowerDNS
 • MyDNS
 • NSD
 • Administrime të sistemeve & Shërbime IT

 • Centos, Debian, Ubuntu, SuseOS, Solaris
 • Windows Server
 • Active Directory
 • Printerë fiskal
 • Zgjidhje me kërkesë
 • NA TREGONI RRETH PROJEKTIT TUAJ TË ARDHSHËM

  Kërkoni një ofertë për projektin tuaj të ardhshëm

  Arritja e suksesshme e qëllimeve të kompanisë suaj do të kërkojë zgjidhje softueri që është i përshtatur për nevojat e biznesit tuaj. ILLYSOFT është themeluar që të ndihmojë bizneset të: imagjinojnë, planifikojnë dhe zhvillojnë këto zgjidhje softuerike.