Cilat janë aftësitë tona?

Në varësi të specifikave të projektit, ne mund të ju sigurojmë zhvilluesin ose ekipin e duhur sipas kërkesës tuaj. Ne sigurohemi që punonjësit tanë të kenë njohuri, shkathtësi dhe përvojë për të ofruar shërbimet më të mira në çdo kusht.

Zhvillim i softuerit sipas kërkesës

Zhvillim i ueb-it

Zhvillim i mobile aplikacioneve

Databaza

Procesi i bashkëpunimit

01.

Njohja e biznesit

Që të kuptojmë sa më mirë idenë tuaj, ne kryejmë një analizë fillestare të biznesit. Për të dalë me zgjidhjen më të mirë, duhet të dimë qëllimin e këtij projekti, problemin që duhet ta adresojmë si dhe cakun që dëshironi ta arrini.

02.

Planifikimi i projektit

Ndalesa tjetër nënkupton planifikimin e projektit. Planifikimi mund të bëhet në zyrën tonë ose tuajën - ju vendosni. Gjatë planifikimit ne përcaktojmë një fushëveprim të detajuar të punës dhe gjithashtu në këtë fazë ne përcaktojme ekipin zhvillimor të përshtatur për nevojat tuaja.

03.

Zhvillimi i softuerit

Kjo është faza më e rëndësishme, faza aktuale e zhvillimit të softuerit. Ne këtë fazë e ndajmë në javë, dhe pas çdo jave një version i ri do të jetë gati për te u testuar. Ekspertët e Sigurimit të cilësisë & DevOps do të kryejnë teste të vazhdueshme për të siguruar një cilësi të pakompromis.

04.

Sigurimi i cilësisë dhe dorëzimi

Ne nuk jemi lloji i kompanisë të papërgjegjshme që ju lë në baltë pas dorëzimit të produktit. Pas dorëzimit së produktit ne do të vazhdojmë të ju mbështesim dhe të zhvillojmë versione të reja për të mbajtur webfaqen/produktin të përditësuar gjithnjë me teknologjinë më të fundit.

ILLYSOFT

Përse neve?

Për më shumë se 15 vite, ILLYSOFT ka ndihmuar kompanitë të ndërtojnë softuer dhe webfaqe për bizneset e tyre.

Të gjitha në një

IllySoft ofron një gamë të gjerë të shërbimeve dhe produkteve, ne mund t'i përmbushim nevojat tuaja pa pasur nevojë të ndërroni partner.

Klientë që kthehen

Besnikëria, përsosmëria dhe pasioni për botën digjitale ka bërë që 85% të klientëve tanë të kthehen dhe të diskutojnë me ne për projektet e tyre të ardhshme.

Ekipe super të kualifikuara

Ekipi ynë ka avantazhet e tij unike në lidhje me kombinimin e aftësive të vështira dhe të buta, të domosdoshme për suksesin në inxhinieri kompjuterike.

NA TREGONI RRETH PROJEKTIT TUAJ TË ARDHSHËM

Kërkoni një ofertë për projektin tuaj të ardhshëm

Arritja e suksesshme e qëllimeve të kompanisë suaj do të kërkojë zgjidhje softueri që është i përshtatur për nevojat e biznesit tuaj. ILLYSOFT është themeluar që të ndihmojë bizneset të: imagjinojnë, planifikojnë dhe zhvillojnë këto zgjidhje softuerike.

Klientët tanë

Ne ndihmojmë ndërrmarrje dhe bizneset startup që të zhvillojnë softuerë të fuqishëm dhe me ndikim.

 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img
  img
 • img