Informacioni i klientit

  • Klienti:Hotel Garden
  • Kategoria:Web Development
  • Përshkrimi:Zhvillimi i webfaqes duke perfshire sistemin e rezervimeve online.

Përshkrimi i projektit

Ne kemi dizajnuar dhe ndërtuar një uebfaqe moderne dhe të përshtatshme për të gjitha paisjet për klientin: Hotel Garden në Prishtinë, pasi kemi implementuar produktin tonë të famshëm: Hotel Booking System që i ndihmoi shumë për të menaxhuar rezervimet dhe klientet duke përdorur tanimë sistemin e tyre, gjithashtu produkti jonë ju ka ndihmuar që të menjanojnë tarifat e shtrenjta të shërbimeve të palëve të treta Booking.com.

Teknologjitë e përdorura në këtë projekt: HTML5, CSS3, PHP, MySQL, Redis (caching), C # (është përdorur për të sinkronizuar rezervimet me softuerin lokal të kontabilitetit).

Shpërndaje