Informacioni i klientit

  • Klienti:Marsano AG
  • Kategoria:Web Development
  • Përshkrimi:Zhvillimi i webfaqes duke perfshire dhe integrimin e CMS-it.

Përshkrimi i projektit

Ne kemi dizajnuar dhe ndërtuar një uebfaqe moderne dhe të përshtatshme për të gjitha paisjet për klientin në fjalë në Prishtinë, gjithëashtu ne kemi integruar CMS-in tonë i cili i ka ndihmuar ekipës së tyre që të menaxhojnë webfaqen në mënyrë shumë të lehtë.

Teknologjitë e përdorura në këtë projekt: HTML5, CSS3, PHP, MySQL.

Shpërndaje